ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η  LITRO By OLYMPIC FUELS , είναι εταιρεία με εμπειρία στον χώρο σε πρατήρια υγρών καύσιμων.Διαθέτει ιδιόκτητα βυτία για μεταφορά καυσίμων από τα διυλιστήρια απευθείας στον  πελάτη / επαγγελματία (κυρίως πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης).

Η εταιρεία μας  είναι ικανή να προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη και να καλύψει με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο κάθε ανάγκη τους.Διατηρώντας μια πλήρη ομάδα άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, δεν ακολουθεί απλά αλλά θέτει νέα πρότυπα στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συνεργασίας μας.

Η πείρα και η εμπειρία μας στα καύσιμα, καθώς και η επιτυχημένη διαδρομή μας, αποτελούν την εγγύηση που αναζητά όποιος χρειάζεται τις υπηρεσίες μας.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης & κίνησης, ναυτιλιακά καύσιμα, πλυντήριο αυτοκινήτων, αξεσουάρ αυτοκινήτων

Η LITRO είναι δίπλα στον καταναλωτή και φέτος, προσφέροντας ζεστασιά, πάντα με την καλύτερη ποιότητα πετρελαίου θέρμανσης, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.Επικοινωνήστε με το πρατήριο της  LITRO, και δώστε την παραγγελία σας εύκολα & γρήγορα και επωφεληθείτε από:

  • Τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
  • Την άριστη ποιότητα και την εγγυημένη ποσότητα παράδοσης.
  • Τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές κάρτες
  • Την εκτέλεση της παραγγελίας σας στους χρόνους που σας εξυπηρετούν, σε συνεννόηση μαζί μας.

Η LITRO δραστηριοποιείται στο χώρο του yachting εδώ και 12 χρόνια εξυπηρετώντας όλες τις μαρίνες της Αττικής και εφόσον ζητηθεί σε όλη την Ελλάδα, με ελεύθερο πετρέλαιο.Διαθέτουμε ιδιόκτητα βυτία και εξυπηρετούμε από τα διυλιστήρια απευθείας τον πελάτη – επαγγελματία.
Το 2014 μετά από πολύ προσωπική δουλειά καταφέραμε να ξεπεράσουμε το 1.000.000 λίτρα διανομής ελεύθερου πετρελαίου κίνησης, γι’αυτό το λόγο και μετά από ζητήσεις που είχαμε από πελάτες αποφασίσαμε να επεκταθούμε και στο πετρέλαιο ναυτιλίας, και το 2015 κάναμε τα πρώτα μας βήματα.
Παράλληλα, ο επαγγελματισμός, η ταχύτητα, η σωστή παράδοση ποσότητας των καυσίμων και η συνέπεια που την διακρίνουν, μας έχουν καθιερώσει σε υψηλή θέση στον χώρο των καυσίμων.

ΚΑΥΣΙΜΑ

GALLERY

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

LITRO MON. IKE

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μιλήστε μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search