ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τα ταπητοκαθαριστήρια «Άννα» είναι κοντά σας από το 1991. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού που διαθέτουμε αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τον καθαρισμό και τη περιποίηση χαλιών – μοκετών – φλοκάτων καθώς και επί τόπου βιο-καθαρισμοί microsplitting σαλονιών, στρωμάτων, κότερων και επαγγελματικών χώρων.
Καταφέραμε να μειώσουμε τις τιμές μας διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα καθαρισμού η οποία μας έχει διατηρήσει κοντά σας τόσα χρόνια!

Με εκτίμηση Μάκης Γαβαλάς

tapitokatharistiria_anna17-1
tapitokatharistiria_anna18-1
tapitokatharistiria_anna16-1

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καθαρισμός, φύλαξη Χαλιών & Μοκετών, Κουβέρτες-Παπλώματα, Επισκευές ρέλι-κρόσι, Αδιαβροχοποίηση. Βιοκαθαρισμοί microsplitting σε Σαλόνια, Στρώματα, Μοκέτες – Κότερα

Η Απορρύπανση χαλιών είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί ολοκληρωμένη τεχνογνωσία, με σκοπό να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς όμως να επηρεάσει την ύφανση η τα χρώματα τους. Το κέντρο βιοκαθαρισμού ΑΝΝΑ από το πρώτο στάδιο της διαλογής μέχρι το τελευταίο στάδιο της συσκευασίας, χρησιμοποιεί τις κατάλληλες εγκαταστάσεις με σύγχρονο εξοπλισμό και 100% ασφαλή προϊόντα για εσάς και το περιβάλλον.

Εμπιστευτείτε μας τα χαλιά & τις μοκέτες σας (οποιασδήποτε ύφανσης) και κρατείστε τα όπως τα αγοράσατε για πολλά χρόνια σαν καινούρια!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι σε ένα ημερολογιακό έτος, το στρώμα και τα μαξιλάρια φιλοξενούν πάνω από 1.500.000 μικρο οργανισμούς, ακάρεα & άλλες αλλεργιογόνες ουσίες. Το κέντρο βιοκαθαρισμού ΑΝΝΑ παρακολουθόντας τις εξελίξεις στη βιομηχανία παγκόσμιου καθαρισμού, δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα εφαρμόζοντας βιοκαθαρισμό στρωμάτων εξουδετερώνοντας ακάρεα & άλλους αλλεργιογόνους παράγοντες, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία της υγείας των πελατών της.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Αντιαισθητικοί λεκέδες και έντονο γάριασμα από την καθημερινή χρήση, αφαιρούνται με την παγκόσμια μέθοδο καθαρισμού microsplitting (μέθοδος μικροδιάσπασης) ενώ ταυτόχρονα οι επιφάνειες απαλλάσσονται από μικρο οργανισμούς και βακτήρια με τα 100%  οικολογικά προϊόντα single-pass, Citra clean,  Sta-Kill, της εταιρίας BIO PRODUCTIONS. Επίσης χρησιμοποιούμε βιολογικά βακτηριοκτόνα (BS 6424) που προλαμβάνουν το ξεθώριασμα, απομακρύνουν λεκέδες & καταπολεμούν μύκητες & μικρο οργανισμούς.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Ο καθαρισμός χαλιών και μοκετών γίνεται με υλικά νέας τεχνολογίας που ενισχύουν τα χρώματα & προστατεύουν τις ίνες από τη φθορά, χωρίς να περιέχουν χημικά που επιβαρύνουν την υγεία και το περιβάλλον. Για τη διπλή προστασία του χαλιού εφαρμόζουμε την πιο σύγχρονη μέθοδο αδιαβροχοποίησης που εξασφαλίζει προστασία από τους λεκέδες.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ

Για τα χειροποίητα χαλιά διαθέτουμε 4 τρόπους καθαρισμού, ανάλογα με την ποιότητα τους:

1- Αφροκαθαρισμό / 2- Ξηρό καθαρισμό

3- Καθαρισμό micro-splitting single pass / 4- Ειδικό χειροποίητο καθαρισμό νέας τεχνολογίας για ευαίσθητα & ολομέταξα χαλιά.

Ανήκουμε στο πανελλαδικό δίκτυο της μεθόδου Micro-Splitting Single Pass καθώς και της βιοτεχνολογίας καθαρισμού στρωμάτων Allergieshield ΠΕΚΑΜ (Νίκος Καμπανός)

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

  • Συντήρηση – Φύλαξη 3.00€ τμ.
  • Καθαρισμός χαλιών 4,50€ τμ.
  • Καθαρισμός χαλιών και φύλαξη 5,20€ τμ.
  • Καθαρισμός χειροποίητων χαλιών 6,50€ τμ.
  • Καθαρισμός χειροποίητων χαλιών και φύλαξη 7,20€ τμ.
  • Καθαρισμός μεταξωτών χαλιών 9,00€ τμ.
  • Καθαρισμός μεταξωτών χαλιών και φύλαξη 10,00€ τμ.
  • Επιτόπου βιοκαθαρισμός σαλονιού 5 θέσεων 100€
  • Επιτόπου βιοκαθαρισμός στρώματος (διπλό)40€ και (μονό) 30€
  • Επιτόπου καθαρισμοί σε επαγγελματικού χώρους (μοκέτες κλπ.) από 4€ τμ.

Ελάχιστη χρέωση ανά παραγγελία 25,00€
Στις Τιμές δεν συμπεριλαμβάνετε ο Φ.Π.Α. 24%

GALLERY

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ANNA CLEANING CARPETS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΝΑ, Πειραιάς, Ταπητοκαθαριστήρια Κερατσίνι, Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών Πειραιάς, μοκετών, Βιοκαθαρισμός, βιοκαθαρισμοί μοκετών, σαλονιών, στρωμάτων, Επιτόπου Βιοκαθαρισμοί, Καθαρισμός χαλιών Νίκαια, Καθαρισμός Χαλιών τιμές, Καθαρισμοί χαλιών τιμές, Καθαρισμός χαλιών καλές τιμές, Καθαρισμός χαλιών σκαφών, Καθαρισμός χαλιών Δραπετσώνα, Καθαρισμός χαλιών Πειραιάς, Νίκαια
Μιλήστε μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search