3 σημαντικοί λόγοι να προβληθείτε στο infopages!

Οι διαδικτυακοί κατάλογοι (online directories) αποτελούν παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο , όπου οι χρήστες θα αναζητήσουν κάποια επιχείρηση, επιτηδευματία η κατάστημα. Η infopages αποποιείται την ιδιότητα του διαδικτυακού καταλόγου, αφού δεν παρέχει ευρετήριο επιχειρήσεων, ούτε κατηγορίες καταχωρούμενων. Η infopages είναι παρα ταύτα μια ιδιαίτερη και καινοτόμα πλατφόρμα παρουσίασης ατομικών εταρικών ιστοσελίδων(μονοσέλιδες ιστοσελίδες ΠΛΗΡΟΥΣ περιεχομένου) που απευθύνεται σε μικρο-επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αδυνατούν να παρουσιαστούν στο web με ιστοσελίδες μεγάλου κόστους, που απαιτούν αγορά domain-name, πακέτο hosting, σχέδιο (template) κλπ…

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ INFOPAGES
———————————————

1. ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Tο INFOPAGES είναι ιδιαίτερα βελτιστοποιημένo ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητές σας να βρεθείτε στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google από κάποιο χρήστη που αναζητά μια επιχείρηση. Τι πιο καλύτερο, οι άνθρωποι να μπορούν να βρουν την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο από όλες τις συσκευές – ακόμα κι αν δεν έχετε έναν ιστοχώρο-ιστοσελίδα. Αλλωστε στο INFOPAGES η καταχώρηση σας γίνεται με τη μορφή πλήρους μονοσέλιδης ιστοσελίδας!

2. Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ: Αναλογιστείτε , ότι μόνο με το κόστος αγοράς ονόματος χώρου και φιλοξενίας ιστοσελίδας σε κάποιον εξυπηρετητή, έχετε και τα 2 παραπάνω, αλλά και μια πλήρη ιστοσελίδα , όπου εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με εσάς , μπορείτε να ενσωματώσετε, gallery φωτογραφιών, βίντεο και πολυμέσα, κατάλογο προϊόντων και υπηρεσιών, φόρμα επικοινωνίας, και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσατε να εισάγετε σε μια κανονική ιστοσελίδα. Και όλα αυτά στο κόστος ενός απλού πακέτου ονόματος χώρου & φιλοξενίας.

3. Το INFOPAGES είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να βρεθείτε στο διαδίκτυο. Η λεπτομερής καταχώριση της επιχείρησής σας καθιστά εύκολο για τους πελάτες σας , να μάθουν το αντικείμενο που πραγματεύεστε, τις ώρες λειτουργίας σας και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. Επιπλέον στο INFOPAGES οι πελάτες σας “βλέπουν” με πιο ολοκληρωμένο τρόπο σε σχέση με τους διαδικτυακούς οδηγούς, αφού έχουμε φροντίσει η καταχώρηση σας να είναι διαδραστική περιλαμβάνοντας media, κοινωνικά δίκτυα και εικόνες…

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ INFOPAGES;
————————————–

Αναλογιστείτε ότι με την παρουσία σας στην πλατφόρμα  μας , έχετε μια πλήρη μονοσέλιδη ιστοσελίδα με οτιδήποτε επιθυμείτε να ενσωματώσετε μέσα σε αυτή ( φωτογραφίες,media,κοινωνικά δίκτυα, βίντεο, βιβλίο καταλόγους (flip-book).Επίσης είναι εύκολο να ενημερώσετε και να βελτιστοποιήσετε την καταχώρηση σας με τα στοιχεία επικοινωνίας, ώρες λειτουργίας, εικόνες προϊόντων, και πολλά άλλα, όποτε το επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Μιλήστε μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search